Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مدیر طرح سی.ان.جی شر کت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت:آذرماه ثبت نام برای دوگانه‌سوزکردن مسافربرهای اینترنتی آغاز می‌شود و براساس مصوبه شورای اقتصاد، گازسوزی این خودروها تا ۷۵ درصد رایگان است و صاحبان خودرو ۲۵ درصد هزینه را می‌پردازند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، شورای اقتصاد سال گذشته با هدف تغییر در ترکیب سبد سوخت خودروها و ایجاد فرصت برای صادرات فرآورده‌های نفتی مصوبه‌ای را تصویب کرد که با توجه به آن یک میلیون و ۴۶۰ هزار دستگاه خودروی عمومی شامل تاکسی‌ها، ون‌ها و وانت‌بارها با استفاده از اعتبارات حاصل از صرفه‌جویی در مصرف سوخت مایع (بند ق) به شکل رایگان دوگانه‌سوز شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتظار می رود با این اقدام علاوه بر آنکه مصرف بنزین کاهش پیدا ‌کند، ‌در هزینه‌های سوخت خانوار نیز تا ۸۰ درصد صرفه‌جویی ایجاد خواهد شد.

صرفه‌جویی مزبور با جایگزینی سی.ان.جی با بنزین محقق می‌شود، زیرا اکنون قیمت هر متر مکعب سی ان جی ۴۵۳ تومان است . این در حالی است که قیمت هر لیتر بنزین سهمیه‌ای سه برابر این قیمت یعنی یکهزار و ۵۰۰ تومان و بنزین آزاد نیز حدود هفت برابر یعنی سه هزار تومان است.

همچنین تبدیل این تعداد خودرو، به حفظ محیط زیست نیز کمک می‌کند، زیرا به جای سوزاندن ۱۰ میلیون لیتر بنزین در روز، ‌۱۰ میلیون متر مکعب سی.ان.جی مصرف می‌شود .

علاوه بر خودروهای عمومی،‌ سایر خودروها نیز در نوبت گازسوز شدن قرار دارد و آنگونه که مدیر طرح سی.ان.جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرده از آذر ماه سامانه ثبت نام برای خودروهای مسافربر اینترنتی و آژانس‌ها نیز آماده می‌شود.

«محمدحسین باقری» امروز (شنبه) در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه گازسوز کردن خودروها طرح ملی است و عموم مردم از آن بهره می‌برند، افزود: مطابق مصوبه شورای اقتصاد قرار است، بخشی از هزینه‌های تبدیل را صاحبان خودرو بپردازند و ۷۵ درصد آن رایگان باشد که این موضوع در حال نهایی شدن است.

وی اضافه کرد: لازم است تا زیر سیستم مورد نیاز این گروه را در سامانه ثبت نام آماده کنیم تا به راحتی خودشان برای ثبت نام و دریافت نوبت تبدیل اقدام کنند.

باقری پیرامون آخرین وضعیت هوشمندسازی جایگاه‌های سوخت نیز گفت: در حال پیگیری برای اتمام کار هستیم. تاکنون نیز مناقصات برگزار شده است و تلاش می شود تا تمامی مجوزها را اخذ تا در زمان اجرا با مشکل روبرو نشویم.

به گفته مدیر طرح سی‌.ان.جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، بحث صدور کارت جدید خودرو با ذکر گازسوز شدن آن نهایی شده و در حال انجام است.

باقری افزود: لیست خودروهای دارای گواهی سلامت دوگانه سوز شده از سوی وزارت صنعت به پلیس منتقل می‌شود و تغییر کارت را انجام داده و کارت جدید را صادر می‌کنند.

به گزارش ایرنا، افزایش قیمت بنزین و سهمیه‌بندی آن از آبان سال ۹۸، ‌ تمایل به مصرف سی. ان. جی در کشور افزایش پیدا شد و وزیر نفت نیز در این رابطه با اشاره به اینکه سی. ان. جی سوخت ملی ایران است، ‌تاکید کرد، باید سهم این سوخت در سبد سوخت کشور افزایش پیدا کند.

دوگانه‌سوزی یک میلیون و ۴۶۰ هزار دستگاه خودروی عمومی در دستور کار قرار گرفت و نخستین مرحله آن نیز همزمان با دهه فجر سال گذشته به اجرا درآمد شد.

بر این اساس، دوگانه‌سوزی به دو صورت کارگاهی و کارخانه های خودروسازی انجام می‌شود و می‌تواند مصرف سی ان جی را به ۴۰ میلیون متر مکعب در روز افزایش دهد.

دو گانه سوز شدن این تعداد خودروی عمومی تا ۱۰ میلیون متر مکعب در روز به مصرف سی ان جی کشور اضافه خواهد کرد که علاوه بر صرفه‌جویی از محل کاهش مصرف سوخت مایع، ‌در بهبود محیط زیست نیز اثرگذاری خواهد داشت.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: فرآورده های نفتی صرفه جویی متر مکعب سی ان جی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۸۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می‌شود

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا اعلام کرد که به زودی سامانه‌ درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود.   به گزارش ایسنا، مهدی سیدهاشمی در پاسخ به پرسشی در مورد اینترنتی شدن درخواست صدور کارت سوخت، گفت:‌ شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند و این یعنی چه مالکان خودروهای نوشماره و چه خودروهای دیگری که نیازمند کارت سوخت المثنی باشند، باید کارت سوخت خود را به صورت اینترنتی دریافت کنند.   مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا خاطرنشان کرد: برای امنیت درخواست صدور کارت سوخت، تا زمانی که این اقدام در دفاتر پلیس +۱۰ انجام می‌شود مشکلی وجود ندارد، چراکه از اطلاعات کاربر کاملا محافظت می‌شود.   وی با بیان اینکه همکاری فراجا با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نخستین خدمت بین دستگاهی است، گفت: جلساتی با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برگزار کردیم و هماهنگی‌های لازم انجام شده و بررسی های لازم انجام شده است و به جمع بندی خوبی رسیدیم و در نهایت در چند روز آینده این سامانه آماده و معرفی می‌شود که درپی آن روند صدور کارت سوخت نیز تسریع می‌شود.   هاشمی ادامه داد: این سامانه تولید شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است و فراجا صرفا اطلاعات را با آنها تبادل می‌کند؛ یعنی هنگامی که فرد متقاضی در این سامانه درخواست خود  برای صدور کارت سوخت را ثبت می‌کند اطلاعاتش اخذ شده و برای پلیس ارسال می‌شود و پلیس این اطلاعات را بررسی  و صحت سنجی کرده و پس از آن تایید یا عدم تایید را به این سامانه اعلام می‌کند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • معمای بنزین در ایران
  • فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می شود
  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • پلیس: در روز‌های آینده سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روز‌های آینده
  • فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می‌شود
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • بنزین در امارات گران می‌شود